Szolgáltatásaink

A MeneTrend Fejlesztő Közhasznú Egyesület képzéseivel segítséget nyújt mindazoknak, akik szervezetük, közösségük fejlesztését tűzték ki célul és hisznek benne, hogy a közös munka meghozza gyümölcsét.

Egyesületünk trénerei egy vagy több napos modulok keretében a választott témakörben segítik, ösztönzik és képzik a szervezetek, összetartó, aktív közösségek (fiatalok, idősek), kisvállalkozások, hálózatok, cégek csoportjait a hatékonyabb közös munka érdekében.

A jelenleg a következő modulok elérhetőek:

Csapatépítés modul
Tréning célja: erős és összetartó közösség létrehozása; egymás jobb megismerése; közös kikapcsolódás; stresszoldási technikák elsajátítása és alkalmazása; egymás iránti bizalom kialakítása.

Ajánlott célcsoport: Friss szervezetek, vállalkozások; Induló projektek résztvevői; térben elhatároltan együtt dolgozó szervezetek (forprofit/nonprofit); hálózatok.

Stratégiai tervezés modul
Tréning célja: rövid-, közép- és hosszú távú célok meghatározása, valamint azok eléréséhez szükséges lépések közös megtervezése; alternatív útvonalak kidolgozása.

Ajánlott célcsoport: Olyan csoportok, szervezetek (forprofit/nonprofit), hálózatok, vállalkozások, melyek új célok, kihívások piacok felkutatásával akarják fejleszteni szervezetüket, illetve közös jövőbeli stratégia kidolgozásával stabilizálni akarják jelenlegi helyzetüket.

Közösségfejlesztés modul
Tréning célja: Kommunikáció erősítése (külső és belső kommunikáció, beleértve a hatékony ügyfélkezelést is): eredményesebb belső kommunikáció, konfliktushelyzetek egyéni és közös kezelése, stresszoldási technológiák, gyakorlatok megismerése és alkalmazása.
Ajánlott célcsoport: Kisebb és nagyobb létszámú szervezetek (forprofit/nonprofit), vállalkozások melyek munkája során  a folyamatok több lépcsőn keresztül folynak, lehatárolt hatáskörökkel és határidőkkel.

A modulok pontos tartalmát, időtartamát előzetes egyeztetés alapján a megrendelő igényeihez és szükségleteihez igazítjuk. A modulok során olyan módszerek kerülnek alkalmazásra, melyek lehetőséget adnak arra, hogy játékosan, különböző gyakorlatokon keresztül, szinte észrevétlenül érjük el céljainkat és megtanuljuk alkalmazni mindennapi életünk és munkánk során. A képzések vidám, jó hangulatban folynak, ez azonban eredményességet pozitívan befolyásolja.

Trénereink a szakmában ismert és tapasztalt szakemberek, akik többéves tapasztalattal és jó pár sikeres hazai és nemzetközi képzéssel a hátuk mögött állnak.

Résztvevőink mondták:

„Cégünk belső kommunikációja a képzés után látványosan javult és ez a hatékonyságunkon is meglátszik. Köszönjük!”

„A csapatépítés után olyan kollégák is szóba álltak velem, akikkel soha egy szót sem beszéltem előtte, sőt mint rájöttünk közösen gyorsabban végzünk a feladatokkal.”

„Minden évben felmerült, hogy merre lépjünk tovább, de csak ötletelés szinten. Nem hittem benne, de amióta van hosszú távú stratégiánk, a merre más nem kérdés csak a hogyan.”

 

Vélemény, hozzászólás?