IF YOU – Ifjú

IF YOU Ifjú c. projektünk célja egy 2 napos alkalmon keresztül felkészíteni a közösségükért tenni akaró magyar és

NEA

NEA

erdélyi fiatalokat (8-8 fő, +1-1 kísérő) a projektmenedzsment, forrásszervezés alapjaira. Kiemelt hangsúlyt helyezünk a csapatépítésre, hiszen egyik fő célunk, hogy a fiatalok hosszú-távú kapcsolatát és együttműködését megalapozzuk.

Megismertetjük az őket érintő Európai Uniós pályázati lehetőségekkel, a pályázatírás alapjaival, különös tekintettel a Fiatalok Lendületben Program nemzetközi ifjúsági csere kereteire.  A felkészítő alkalom anyagait kézhez kapják nyomtatott formában is.

A felkészítő etap után szorosan együttműködve (létrehozunk egy fb csoportot és egy levelezőlistát) kidolgoznak egy pályázati anyagot, mely beadható lesz ifjúsági csere pályázati kategóriában, s folytatódhat a két csoport közötti együttműködés, kipróbálhatják a fiatalok az elméletben megszerzett tudásukat. A folyamat közben folyamatosan mentoráljuk őket. A tapasztalatok és felmerülő problémák megbeszélésére +1 napon találkozunk velük, ahol skype konferenciabeszélgetés segítségével együtt tudunk dolgozni.

Ezen projekt lezárta után is nyomon követjük és mentoráljuk együttműködésüket. A létrehozott levelezőlistán folyamatosan tájékoztatjuk őket projektjeinkről, képzési és pályázati lehetőségekről.

A résztvevőket motivációs levél alapján választjuk ki.

MEGHÍVÓ
IF YOU Ifjú c. képzés (NEA-UN-14-SZ-0182)

Kedves Fiatal!
Szeretettel invitálunk 2 napos képzésükre, melyre előzetesen már jelezted részvételi
szándékodat. Kérlek, olvasd el részleteket, majd töltsd ki és juttasd vissza hozzánk a
„Részvételi adatlapot”, s amennyiben szükséges a „Szülői nyilatkozatot” (scan) a megadott
elérhetőségre 2014. június 20-ig.
Ezután küldjük majd neked a képzéssel kapcsolatos, további információkat!

Részletes információk és a meghívó letöltése >>>

A rendezvény tematikája >>>

Galéria >>>

 

Leave a Comment